7x waar ik trots op ben

7x waar ik trots op ben. Vorige week konden jullie nog lezen over mijn nieuwe bijzettafel en deze week over waar ik trots op ben!
Deze tag kwam ik tegen op de blog van Kelly en kwam oorspronkelijk van de blog van Geertje. En vanaf vandaag is hij dus ook op mijn blog te vinden.

7x waar ik trots op ben

7x waar ik trots op ben

7x waar ik trots op ben. Vandaag lees je in deze tag waar ik trots op ben! Want trots zijn op jezelf mag gewoon!

  1. Het eerste waar ik trots op ben aan mezelf is dat ik zo goed kan doelsparen. Als ik een doel heb waar ik voor wil sparen, dan maak ik een heel spaarplan en het lukt me ook bijna altijd om het voor elkaar te krijgen. Daar ben ik erg trots op!
  2. Het tweede waar ik trots op ben is gerelateerd aan het eerste. En dat is goed om kunnen gaan met geld. Ik kan heel zuinig leven qua boodschappen en zal nooit geld uitgeven aan nutteloze dingen waarvan ik van tevoren al weet dat ik er toch niks mee ga doen.
  3. Gewoon op mezelf als persoon. Ik heb in mijn leven al veel heftige dingen meegemaakt maar ik ben er toch altijd mooi weer bovenop gekomen. Wat je ook doorzettingsvermogen of discipline kunt noemen. Negativiteit kan ik omzetten naar positiviteit, iets wat ik vroeger niet kon. En dat is oprecht zo fijn!
  4. Dat ik heb leren loslaten. Ik kon vroeger mega erg met problemen zitten. Ook als ik er niks aan kon veranderen. Nu ben ik langzaam aan steeds meer dingen sneller aan het loslaten. Mezelf niet druk maken om wat ik toch niet kan veranderen. Want dat kost zoveel nutteloze energie! En die kan ik wel beter gebruiken!
  5. Het feit dat ik in een koophuis woon (ok hij is wel niet van mezelf, maar ik woon er mooi wel!). Vroeger was het mijn droom om in een koophuis te wonen, hij is nog niet van mezelf, maar dat komt nog wel!
  6. Op mijn youtube kanaal en blog en dat ik er nog elke dag zoveel plezier aan beleef en dat mensen het willen zien en lezen.
  7. Dat ik mijn dromen achterna ga en me dat niet door mijn omgeving uit mijn hoofd laat praten, maar er gewoon voor ga!

Waar ben jij trots op? Laat het hieronder weten in de reacties! En heb je een blog? Neem deze tag dan gerust over.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *